LK Dressuur 2013

In augustus organiseert Landelijke Rijvereniging de Limburgse Kampioenschappen Dressuur Outdoor 2013 voor pony’s en paarden.

Op respectievelijk 17 & 18 augustus zullen, op een zeer mooi terrein van in het buitengebied van Camping Peelhof, zo’n 1.000 combinaties aan de start verschijnen.

Dit evenement zou niet mogelijk zijn zonder sponsoren. Hier staan onze hoofdsponsoren, schroom niet om op hun logo te klikken en hun website te bezoeken.

Rabobankmulderslogo_maasgouw

Bezoekers
De Limburgse kampioenschappen Dressuur Outdoor 2013 worden niet alleen georganiseerd voor de deelnemers maar uiteraard ook voor u als bezoeker. Ons terrein bevindt zich in een bijzonder mooie omgeving direct langs de maas.

Wij bieden u een dag vol paardensport waarbij de beste ruiters van Limburg strijden om de titel. Daarnaast kunt u bij ons genieten van een hapje en een drankje op ons terras of in een tent waarbij uitkijkt op het evenementen terrein.

Er is een strodorp aanwezig waarbij diverse ondernemers zich aan u zullen presenteren. In het strodorp zullen diverse ondernemers zich profileren met hun producten en/of diensten. Er is er veel aandacht besteed aan ruiter en paard.

Deelnemers
Voor meer informatie over de deelname bezoek de website van de knhs.

Sponsoren
Wilt u ons sponsoren, reclame vespreiden of wilt u in ons strodorp komen staan neem dan contact op met het secretariaat zij helpt u verder.